Ispanaklı Tavuk Göğsü

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2adet tavuk göğsü
2adet soğan
500gr ıspanak
sıvıyağ
garnitür
tuz




HAZIRLANIŞI

Ispanakları yıkayıp doğrayın ve yağda soğanla beraber kavurun. Tavuk etlerini ortasından boylamasına ayırın, tuz serpin. Ve arkalı önlü olarak yağda kızartın. Kızarmasının ardından etlerin bir yüzüne ıspanaklı harçtan koyup diğer kısmıyla kapatın. Sandviç gibi olacak. Yanında garnitür ile beraber servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Ispanaklı Tavuk Göğsü tarifi, Ispanaklı Tavuk Göğsü nasıl hazırlanır, Ispanaklı Tavuk Göğsü nasıl yapılır, Ispanaklı Tavuk Göğsü yemek tarifi, Ispanaklı Tavuk Göğsü yapılışı