Ispanaklı Tavuk Göğsü
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2adet tavuk göğsü
2adet soğan
500gr ıspanak
sıvıyağ
garnitür
tuz
HAZIRLANIŞI
Ispanakları yıkayıp doğrayın ve yağda soğanla beraber kavurun. Tavuk etlerini ortasından boylamasına ayırın, tuz serpin. Ve arkalı önlü olarak yağda kızartın. Kızarmasının ardından etlerin bir yüzüne ıspanaklı harçtan koyup diğer kısmıyla kapatın. Sandviç gibi olacak. Yanında garnitür ile beraber servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Ispanaklı Tavuk Göğsü tarifi, Ispanaklı Tavuk Göğsü nasıl hazırlanır, Ispanaklı Tavuk Göğsü nasıl yapılır, Ispanaklı Tavuk Göğsü yemek tarifi, Ispanaklı Tavuk Göğsü yapılışı