Etli Bezelye
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
250gr kuzu kuşbaşı
1kg bezelye içi
2adet soğan
1adet kesme şeker
2kaşık margarin
tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede yağı eritip et ile soğanı kavurun; et suyunu salıp çeksin. Ete 5bardak su katıp haşlayın iyice yumuşasın, bezelyeyi de ayrı bir kapta haşlayıp suyunu süzün ve yumuşayan ete karıştırın. Şeker ve tuz ilave ederek orta ateşte pişirin.
Anahtar Kelimeler: Etli Bezelye tarifi, Etli Bezelye nasıl hazırlanır, Etli Bezelye nasıl yapılır, Etli Bezelye yemek tarifi, Etli Bezelye yapılışı