Elmalı Kup
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
5adet elma
1poşet kremşanti
1bardak süt
2kaşık şeker
½ paket çilek jölesi
HAZIRLANIŞI
Elmaların kabuklarını soyup üst taraflarından kapak kesin, içini çıkarın, ardından haşlayın. Jöleyi ve kremşantiyi hazırlayın. Jöleye fazladan 1bardak soğuk su ve 1kaşık şeker karıştırın. Suyunu süzdüğünüz elmaları önce kuplara yerleştirin çevresine jöleden paylaştırın içine de kremşantiden. Buzdolabında 2 saat soğutup servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Elmalı Kup tarifi, Elmalı Kup nasıl hazırlanır, Elmalı Kup nasıl yapılır, Elmalı Kup yemek tarifi, Elmalı Kup yapılışı