Kabak Oturtma

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

5adet kabak
2adet soğan
4adet sivribiber
2adet domates
1tatlı kaşığı salça
300gr kıyma
dereotu
sıvıyağ
tuz




HAZIRLANIŞI

Kabakları kazıyıp yuvarlak dilimleyin düz bir tencerede haşlayın. Soğanı kıymayla beraber yağda kavurun, biberi karıştırın en sona rendelenmiş domatesi ekleyin. Salçayı ve tuzu karıştırarak kısık ateşte pişirin. Bu sosu ve kıyılmış dereotunu kabaklara yayıp kısık ateşte pişirmeye devam edin.(kabaklar haşlama suyuyla birlikte olacak)

Anahtar Kelimeler: Kabak Oturtma tarifi, Kabak Oturtma nasıl hazırlanır, Kabak Oturtma nasıl yapılır, Kabak Oturtma yemek tarifi, Kabak Oturtma yapılışı