Zeytinyağlı Barbunya

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg barbunya
2adet soğan
3adet domates
1adet havuç
1bardak zeytinyağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Barbunyayı 20dk haşlayıp köpüğünü ayırın. Soğanı ve havucu doğrayın. Soğanı zeytinyağında kavurun, havucu ekleyip sote olunca domatesi ilave edin. 4bardak su ve haşlanmış barbunyayı karıştırarak kısık ateşte pişirin.

Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Barbunya tarifi, Zeytinyağlı Barbunya nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Barbunya nasıl yapılır, Zeytinyağlı Barbunya yemek tarifi, Zeytinyağlı Barbunya yapılışı