Tereyağlı Çalı Fasulyesi
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
300gr çalı fasulyesi
1kaşık tereyağı
1tatlı kaşığı karbonat
tuz
HAZIRLANIŞI
Bir kapta su kaynatıp içine karbonat ve tuz karıştırın; ayıklanmış fasulyeyi ilave ederek ara ara karıştırarak haşlayın. Yumuşayan fasulyeleri süzüp soğuk suyla yıkayın ve erimiş tereyağı gezdirip servis edin. Arzu ederseniz yoğurt da kullanabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler: Tereyağlı Çalı Fasulyesi tarifi, Tereyağlı Çalı Fasulyesi nasıl hazırlanır, Tereyağlı Çalı Fasulyesi nasıl yapılır, Tereyağlı Çalı Fasulyesi yemek tarifi, Tereyağlı Çalı Fasulyesi yapılışı