Tereyağlı Çalı Fasulyesi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

300gr çalı fasulyesi
1kaşık tereyağı
1tatlı kaşığı karbonat
tuz




HAZIRLANIŞI

Bir kapta su kaynatıp içine karbonat ve tuz karıştırın; ayıklanmış fasulyeyi ilave ederek ara ara karıştırarak haşlayın. Yumuşayan fasulyeleri süzüp soğuk suyla yıkayın ve erimiş tereyağı gezdirip servis edin. Arzu ederseniz yoğurt da kullanabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Tereyağlı Çalı Fasulyesi tarifi, Tereyağlı Çalı Fasulyesi nasıl hazırlanır, Tereyağlı Çalı Fasulyesi nasıl yapılır, Tereyağlı Çalı Fasulyesi yemek tarifi, Tereyağlı Çalı Fasulyesi yapılışı