Tereyağlı Kereviz
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1adet kereviz
2adet soğan
2adet limon
2kaşık tereyağı
tuz
HAZIRLANIŞI
Kerevizin kabuklarını soyup doğrayın bol limonlu suda haşlayın. Az yumuşayınca suyunu süzüp tekrar limonlu suda haşlayın. Soğanları halka şeklinde doğrayıp tereyağında kavurun süzdüğünüz kerevizi karıştırın, tuzunu ayarlayarak servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Tereyağlı Kereviz tarifi, Tereyağlı Kereviz nasıl hazırlanır, Tereyağlı Kereviz nasıl yapılır, Tereyağlı Kereviz yemek tarifi, Tereyağlı Kereviz yapılışı