Terbiyeli Ispanak

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg ıspanak
2adet soğan
2kaşık margarin
½ limon
2bardak et suyu
tuz




HAZIRLANIŞI

Ispanakların temizleyip kıyın. Et suyunu hazırlayın; ıspanakları yağda öldürün ve et suyunu karıştırın. Soğanları bütün olarak ekleyin limon ve tuz katıp kaynamaya bırakın. Yumurta sarısını ayrı bir kapta iki kaşık soğuk su ve ıspanak suyuyla çırpıp yumurtanın kokusu çıkana kadar kısık ateşte pişirin ve ıspanağa karıştırıp servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Terbiyeli Ispanak tarifi, Terbiyeli Ispanak nasıl hazırlanır, Terbiyeli Ispanak nasıl yapılır, Terbiyeli Ispanak yemek tarifi, Terbiyeli Ispanak yapılışı