Karides Kızartma
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: İtalyan Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2 kg karides
2.5 su bardağı un
2 çay kaşığı kırmızı biber
2 su bardağı bira
acı sos
tuz, karabiber
8 kişilik
HAZIRLANIŞI
Karidesleri ayıklayıp tuz, karabiber ve una bulayın. Un, kırmızıbiber, bira ve acılı sosu karıştırarak bir sos kıvamona getirin.
Karidesleri bu sosa bulayıpn 3 dakika kızartıp servis yapın.
AFIYET OLSUN !
Anahtar Kelimeler: Karides Kızartma tarifi, Karides Kızartma nasıl hazırlanır, Karides Kızartma nasıl yapılır, Karides Kızartma yemek tarifi, Karides Kızartma yapılışı