Çin Makarnası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Çin Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4parça Çin makarnası
2adet havuç
1adet kabak
2adet dolmalık biber
1adet soğan
2diş sarımsak
1,5 fincan soya sosu
tuz
toz kırmızıbiber
sıvıyağ




HAZIRLANIŞI

Bir tencereye su koyup kaynatın ve tuz karıştırıp makarnayı ekleyin. 7dk haşlayıp suyunu süzün. Sebzeleri ince ince doğrayın, bir tavada 3kaşık sıvıyağda soğanı kavurun; kabak, havuç, halka şeklinde doğranmış biber ve kıyılmış sarımsağı ekleyip kavurmaya devam edin. Sebzeler hallolunca soya sosu ile kırmızıbiberi katın 2dk pişirip süzdüğünüz makarna ile karıştırın ve servis edin.

Anahtar Kelimeler: Çin Makarnası tarifi, Çin Makarnası nasıl hazırlanır, Çin Makarnası nasıl yapılır, Çin Makarnası yemek tarifi, Çin Makarnası yapılışı