Kısır
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2bardak ince bulgur
2adet limon
2bardak zeytinyağı
2bardak sıcak su
1demet maydanoz
1çay bardağı dolmalık fıstık
1demet kişniş
HAZIRLANIŞI
Bulgura sıcak su koyup bekletin şişsin. Dolamlık fıstığı yağ kullanmadan hafif kavurun. Kişnişi ve maydanozu kıyın. Bütün malzemeler hazır olsun; bulgur da şişince içine tüm malzemeleri ilave edin. Limon sıkın, tuzunu ayarlayarak karıştırın. Servise hazırdır.
Anahtar Kelimeler: Kısır tarifi, Kısır nasıl hazırlanır, Kısır nasıl yapılır, Kısır yemek tarifi, Kısır yapılışı