Soğan Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Fransız Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

6adet soğan
1,5fincan un
8bardak et suyu
½ bardak sıvıyağ
100gr rendelenmiş kaşar peyniri
tuz




HAZIRLANIŞI

Et suyunu hazırlayın. Bir tencerede yağı kızdırıp doğradığınız soğanı kavurun. Soğanlar ölünce unu karıştırın ve kavurmaya devam edin; rengi dönünce et suyunu ve katın. Tuzunu ayarlayarak kaynamaya bırakın. Kaynayan çorbayı robotta çektirin pürüzsüz olsun. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri sererek servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Soğan Çorbası tarifi, Soğan Çorbası nasıl hazırlanır, Soğan Çorbası nasıl yapılır, Soğan Çorbası yemek tarifi, Soğan Çorbası yapılışı