Erişteli Tavuk

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet tavuk
4bardak erişte
3adet domates
2adet soğan
4kaşık margarin
tuz
su




HAZIRLANIŞI

Tavuğu iri parçalara ayırın, soğan ve domatesleri doğrayın. 2kaşık yağda soğan, domates ve tavukları kızartın. Baharatını ayarlayıp ağır ateşte pişirin. Ayrı bir kapta erişteyi haşlayın ve fazla suyunu süzün. Kalan yağı eritip erişteye karıştırın ve servis tabağına alın ortasını açın. Açtığınız ortaya tavuklu harcı yayın ve sıcak olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Erişteli Tavuk tarifi, Erişteli Tavuk nasıl hazırlanır, Erişteli Tavuk nasıl yapılır, Erişteli Tavuk yemek tarifi, Erişteli Tavuk yapılışı