Ciğer Yahnisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1takım koyun ciğeri
5adet kuru soğan
3adet taze soğan
2adet domates
1çay bardağı sıvıyağ
1tutam dereotu
tuz
su




HAZIRLANIŞI

Ciğeri doğrayıp 20dk soğuk suda bekletin. Sebzeleri doğrayıp hazır edin ve bir tencerede yağı kızdırın kuru soğanı kavurun. Ardından diğer sebzeleri ve süzdüğünüz ciğerleri katın. 4bardak su ekleyip tuzunu ayarlayın. Orta ateşte kaynasın, üzerinde biriken köpüğü ayırırsınız. 40dk kaynatıp kıyılmış dereotu serperek servis edin.

Anahtar Kelimeler: Ciğer Yahnisi tarifi, Ciğer Yahnisi nasıl hazırlanır, Ciğer Yahnisi nasıl yapılır, Ciğer Yahnisi yemek tarifi, Ciğer Yahnisi yapılışı