Dana Eti Buğulama
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg dana eti
10adet arpacık soğanı
4kaşık sıvıyağ
1demet dereotu
su
HAZIRLANIŞI
Dana etini kol tarafından almış olun, parçalara ayırarak yıkayın. Soğanları soyun bütün olarak bir tencereye alın. Eti ve kıyılmış dereotunu katın. Yağı gezdirin en son 1bardak su ile tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 40dk pişirin.
Anahtar Kelimeler: Dana Eti Buğulama tarifi, Dana Eti Buğulama nasıl hazırlanır, Dana Eti Buğulama nasıl yapılır, Dana Eti Buğulama yemek tarifi, Dana Eti Buğulama yapılışı