Dana Eti Haşlaması
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg dana eti
1adet soğan
2adet havuç
2adet karanfil
tuz
HAZIRLANIŞI
Dana etini parçalara ayırın ve yıkayın; 1saat soğuk suda bekletip tekrar yıkayın. Bir tencere içine alıp üzerine su ekleyin ve kaynamaya bırakın. Üzerinde biriken köpüğü ayırırsınız. Et yumuşayınca içine halka şeklinde doğranmış soğan ve havucu ekleyin, karanfili katın. Etler iyice piştiği vakit tuzunu ayarlayarak ocaktan alın ve servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Dana Eti Haşlaması tarifi, Dana Eti Haşlaması nasıl hazırlanır, Dana Eti Haşlaması nasıl yapılır, Dana Eti Haşlaması yemek tarifi, Dana Eti Haşlaması yapılışı