Dana Eti Yahnisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg dana eti
2adet soğan
2diş sarımsak
1kaşık un
tuz




HAZIRLANIŞI

Eti yıkayıp iri parçalara ayırın ve soğan ile beraber bir tencerede kavurun. Et suyunu salıp çeksin. Et suyunu çekince unu serpin rengi dönünce de suyunu ayarlayın. Sarımsağı katın ve haşlamaya bırakın. Etler yumuşayınca servis edin.

Anahtar Kelimeler: Dana Eti Yahnisi tarifi, Dana Eti Yahnisi nasıl hazırlanır, Dana Eti Yahnisi nasıl yapılır, Dana Eti Yahnisi yemek tarifi, Dana Eti Yahnisi yapılışı