Dana Eti Kızartması
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg dana eti
15 adet arpacık soğanı
2kaşık salça
2kaşık sıvıyağ
tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Eti iri parçalara ayırın, yıkayın ve baharat serpin. Bir tencereye alın 2adet kıyılmış soğan ile kavurun. Ardından kalan arpacık soğanlarını bütün olarak ilave edin. Soğanlar sote olunca sulandırılmış salçayı gezdirin. Az da su ekleyerek suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin. Etler iyice yumuşayınca servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Dana Eti Kızartması tarifi, Dana Eti Kızartması nasıl hazırlanır, Dana Eti Kızartması nasıl yapılır, Dana Eti Kızartması yemek tarifi, Dana Eti Kızartması yapılışı