Kavurma

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg et
1adet soğan
2kaşık tereyağı
tuz
karabiber
kekik




HAZIRLANIŞI

But ya da kol kısmından aldığınız etin yağ ve sinirlerini ayırın yıkayıp kuşbaşı doğrayın ve az yağda kavurun. 3dk sonra soğanı soyup bütün olara içine atın ve et suyunu salıp çekene kadar kavurmaya devam edin. Etler yumuşayınca baharat serperek ocaktan alın ve servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Kavurma tarifi, Kavurma nasıl hazırlanır, Kavurma nasıl yapılır, Kavurma yemek tarifi, Kavurma yapılışı