Kuzu Yahnisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuzu eti
3adet soğan
4adet patates
3adet sivribiber
½ bardak sıvıyağ
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Eti yıkayın ve kuşbaşı doğrayın, soğanı ve biberleri kıyın. Hepsini bir tencereye yerleştirin ardından yağını suyunu ve tuzunu ayarlayarak orta ateşte haşlamaya bırakın. Etler yumuşayınca minik minik doğradığınız patatesleri karıştırın, haşlamaya devam edin. Patatesler de yumuşadığı vakit ocaktan alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Kuzu Yahnisi tarifi, Kuzu Yahnisi nasıl hazırlanır, Kuzu Yahnisi nasıl yapılır, Kuzu Yahnisi yemek tarifi, Kuzu Yahnisi yapılışı