Kılıç Balığı Haşlama
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg kılıç balığı
3bardak su
3kaşık sirke
tuz
HAZIRLANIŞI
Balığı yıkayıp dilimleyin. Bir tencereye soğuk suyu koyun, doğradığınız balığı da içine katın. Sirkeyi ve az da tuz koyup kaynatmaya başlayın. Su kaynadığı zaman fazla tutmadan altını en kısık ayara getirin ve balık yumuşayana kadar o şekil pişirin. Sonra da suyundan arındırarak tabağa koyun.
Anahtar Kelimeler: Kılıç Balığı Haşlama tarifi, Kılıç Balığı Haşlama nasıl hazırlanır, Kılıç Balığı Haşlama nasıl yapılır, Kılıç Balığı Haşlama yemek tarifi, Kılıç Balığı Haşlama yapılışı