İtalyan Usulü Kılıç Izgara

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: İtalyan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kılıç balığı
½ bardak zeytinyağı
1adet limon
1tutam ince kıyılmış nane
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Balığı yıkayıp temizleyin, fazla suyunu alın. Zeytinyağını bir kapta limon ve baharat ile kar edin. Bu karışımı balığa sürün. Ardından ızgarada çift taraflı pişirin ve sıcak olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: İtalyan Usulü Kılıç Izgara tarifi, İtalyan Usulü Kılıç Izgara nasıl hazırlanır, İtalyan Usulü Kılıç Izgara nasıl yapılır, İtalyan Usulü Kılıç Izgara yemek tarifi, İtalyan Usulü Kılıç Izgara yapılışı