Bezelyeli Erişte
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2bardak erişte
500gr kuşbaşı et
1adet soğan
2adet domates
1bardak bezelye
3kaşık margarin
2bardak su
tuz
HAZIRLANIŞI
Soğanı yağda kavurun, kabuğunu soyup doğradığınız domatesleri ekleyin. Sote olunca eti, suyu katarak pişirin. Et iyice yumuşasın. Tuzunu baharatını katıp ocaktan alırsınız. Ayrı kaplarda da erişteyi ve bezelyeyi haşlayın. Bunları da pişen ete ilave edip 3dk daha pişirin ve servis edin.
Anahtar Kelimeler: Bezelyeli Erişte tarifi, Bezelyeli Erişte nasıl hazırlanır, Bezelyeli Erişte nasıl yapılır, Bezelyeli Erişte yemek tarifi, Bezelyeli Erişte yapılışı