Bulgur Pilavı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2bardak bulgur
2adet soğan
3adet domates
250gr kuşbaşı et
3kaşık margarin
4bardak su
tuz




HAZIRLANIŞI

Yağı kızdırın, soğan ile beraber eti kavurun. Et suyunu salıp çeksin. Kabuğunu soyup doğradığınız domatesleri katın, 2dk pişsin. Ardından suyu, bulguru, tuzu karıştırıp suyunu çekene kadar pişirin.

Anahtar Kelimeler: Bulgur Pilavı tarifi, Bulgur Pilavı nasıl hazırlanır, Bulgur Pilavı nasıl yapılır, Bulgur Pilavı yemek tarifi, Bulgur Pilavı yapılışı