Kuskus Pilavı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2bardak kuskus
10adet arpacık soğanı
3kaşık sıvıyağ
2kaşık margarin
1kaşık salça
4bardak su
tuz




HAZIRLANIŞI

Bir tencerede yağı kızdırın, arpacık soğanların soyun ve bütün olarak hafif kavurun. Çok öldürmeden sulandırılmış salçayı karıştırın. Ardından suyunu tuzunu katın; su kaynayınca da kuskusu katın ve suyunu çekene kadar pişirin. Ardından bir tavada margarini eritin bunu da pişen kuskusa aktarıp karıştırın. Sıcak olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Kuskus Pilavı tarifi, Kuskus Pilavı nasıl hazırlanır, Kuskus Pilavı nasıl yapılır, Kuskus Pilavı yemek tarifi, Kuskus Pilavı yapılışı