Nohutlu Yahni

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3bardak nohut
500gr kemikli et
3adet soğan
3kaşık sıvıyağ
2kaşık salça
6bardak et suyu
tuz




HAZIRLANIŞI

Nohudu geceden ıslatın ve ertesi günü haşlayın. Etleri de ayrı bir tencere içinde haşlayın, suyunu ayırın. Yumuşayan etleri soğan ile beraber kavurmaya alın ve salçasını karıştırın. Et suyunu salıp çeksin. Ardından ayırdığınız et suyunu ve nohudu ilave edin, tuzunu ayarlayın ve kaynamaya bırakın. (et suyuna fazladan sıcak su tamamlayabilirsiniz)

Anahtar Kelimeler: Nohutlu Yahni tarifi, Nohutlu Yahni nasıl hazırlanır, Nohutlu Yahni nasıl yapılır, Nohutlu Yahni yemek tarifi, Nohutlu Yahni yapılışı