Kıymalı Karnabahar
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1adet karnabahar
300gr kıyma
1adet soğan
1kaşık salça
3kaşık sıvıyağ
½ limon
tuz
HAZIRLANIŞI
Karnabaharı limonlu suda haşlayıp çiçeklerine ayırın. Bir tencerede yağı kızdırın, soğan ve kıymayı kavurun. Salçasını karıştırın, tuzunu biberini katın. Karnabaharları tencereye ekleyin. Suyunu da ayarlayıp kısık ateşte pişirin.
Anahtar Kelimeler: Kıymalı Karnabahar tarifi, Kıymalı Karnabahar nasıl hazırlanır, Kıymalı Karnabahar nasıl yapılır, Kıymalı Karnabahar yemek tarifi, Kıymalı Karnabahar yapılışı