Ispanak Püresi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2kg ıspanak
3adet soğan
1kaşık un
3kaşık sıvıyağ
1,5bardak süt
1tatlı kaşığı pudra şekeri
1kaşık tereyağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Ispanakları ayıklayıp haşlayın ve suyunu süzünce kıyın. Geniş bir tavada yağı kızdırın ve soğanı kavurun, üste unu ekleyin. Un sararmadan ıspanağı ekleyin birkaç kez karıştırdıktan sonra süt, tuz ve pudra şekerini ilave edin. Tekrar karıştırdıktan sonra tereyağını katın o da eriyince ocaktan alın.

Anahtar Kelimeler: Ispanak Püresi tarifi, Ispanak Püresi nasıl hazırlanır, Ispanak Püresi nasıl yapılır, Ispanak Püresi yemek tarifi, Ispanak Püresi yapılışı