Etli Pırasa
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg pırasa
500gr kuşbaşı et
3adet soğan
2kaşık pirinç
3kaşık sıvıyağ
2bardak su
tuz
HAZIRLANIŞI
Pırasaları doğrayıp yıkayın, pirinci yıkayın, soğanı ise kıyın. Bir tencerede yağı kızdırıp soğan ve eti kavurun. Et suyunu salıp çekince pırasayı ekleyin. Suyunu tuzunu ayarlayın, pirinci katıp kısık ateşte pişmeye bırakın.
Anahtar Kelimeler: Etli Pırasa tarifi, Etli Pırasa nasıl hazırlanır, Etli Pırasa nasıl yapılır, Etli Pırasa yemek tarifi, Etli Pırasa yapılışı