Etli Taze Bamya

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr bamya
250gr kuşbaşı et
2adet soğan
3adet domates
4kaşık sıvıyağ
1,5 bardak et suyu
2bardak sıcak su
1adet limon
tuz




HAZIRLANIŞI

Bamyaların saplarını kesin ve limonlu su ile yıkayın. Bir tencere içinde eti kavurun; et suyunu salıp çekince soğanı ardından da domatesi karıştırın. Hepsi sote olunca et suyunu, normal suyu ve bamyaları ekleyin. Tuzunu da ayarlayarak orta ateşte pişirin.

Anahtar Kelimeler: Etli Taze Bamya tarifi, Etli Taze Bamya nasıl hazırlanır, Etli Taze Bamya nasıl yapılır, Etli Taze Bamya yemek tarifi, Etli Taze Bamya yapılışı