Kabak Kızartma

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

5adet kabak
1bardak sıvıyağ
2bardak yoğurt
3diş sarımsak
2adet domates
tuz




HAZIRLANIŞI

Kabakları kazıyıp dilimleyin ve yağda kızartarak tabağa alın. Üzerine yoğurdu yayın. Başka bir kapta kıydığınız sarımsakları kavurun, rende domatesi karıştırıp pişirin. Bu sosu da yoğurdun üzerine dökerek servis edin.

Anahtar Kelimeler: Kabak Kızartma tarifi, Kabak Kızartma nasıl hazırlanır, Kabak Kızartma nasıl yapılır, Kabak Kızartma yemek tarifi, Kabak Kızartma yapılışı