Tavuklu Tart
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2adet tavuk göğsü, 2bardak un, 125gr margarin, 3kaşık yoğurt, 1paket kabartma tozu, 100gr rendelenmiş kaşar peyniri, tuz
HAZIRLANIŞI
Tavuk etini haşlayın. Oda sıcaklığındaki margarini; un, yoğurt, kabartma tozu ve tuz ile yumuşak bir hamur yapın. Bu karışımı yağlanmış kalıba aktarıp hamur üzerine haşlanan tavuk etini; onun üzerine beşamel sosu, en sona da rendelenmiş kaşar peynirini koyun. 170derecede 20dk kızartın.
Anahtar Kelimeler: Tavuklu Tart tarifi, Tavuklu Tart nasıl hazırlanır, Tavuklu Tart nasıl yapılır, Tavuklu Tart yemek tarifi, Tavuklu Tart yapılışı