Tavuklu Tart

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2adet tavuk göğsü, 2bardak un, 125gr margarin, 3kaşık yoğurt, 1paket kabartma tozu, 100gr rendelenmiş kaşar peyniri, tuz




HAZIRLANIŞI

Tavuk etini haşlayın. Oda sıcaklığındaki margarini; un, yoğurt, kabartma tozu ve tuz ile yumuşak bir hamur yapın. Bu karışımı yağlanmış kalıba aktarıp hamur üzerine haşlanan tavuk etini; onun üzerine beşamel sosu, en sona da rendelenmiş kaşar peynirini koyun. 170derecede 20dk kızartın.

Anahtar Kelimeler: Tavuklu Tart tarifi, Tavuklu Tart nasıl hazırlanır, Tavuklu Tart nasıl yapılır, Tavuklu Tart yemek tarifi, Tavuklu Tart yapılışı