Parfe

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1paket burçak bisküvi, 3kaşık sıvıyağ, 3kaşık bal, 1kutu krema, 1paket vanilya, 2kutu labne peynir, 3adet yumurta, 250gr şeker, limon kabuğu




HAZIRLANIŞI

Bisküviyi az yağ ve balla karıştırın. Kremayı vanilya ile karıştırın. Yumurtaların sarılarını beyazlarından ayırıp ayrı kap içinde durdurun. 2kutu labneyi; 3adet yumurta sarısı ve şekerle çırpın limon kabuğu ile karıştırın. Bütün malzemeyi birbiriyle karıştırın yumurta aklarını kar yapıp malzemenin üzerine yedirin. Yarım gün buzlukta beklettikten sonra servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Parfe tarifi, Parfe nasıl hazırlanır, Parfe nasıl yapılır, Parfe yemek tarifi, Parfe yapılışı