Çerkez Tavuğu

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet tavuk göğsü, 4dilim bayat ekmek, ½ bardak süt, 1çay bardağı tavuk suyu, 1bardak ceviz içi, 3kaşık sıvıyağ, tuz, kırmızı pul biber




HAZIRLANIŞI

Tavuk göğsünü yıkayıp haşlayın, suyundan 1çay bardağı ayırın. Yumuşayan eti iri parçalar halinde didin. Robota ekmek dilimlerini, sütü, tavuk suyunu, ceviz içini koyarak çektirin. Püre kıvamına gelsin. Bu karışımı tavuk etlerinin üzerine dökün. En sona yağı kızdırın ve kırmızı pul biberi serpin, sosun üzerine gezdirin. Servis için hazırdır

Anahtar Kelimeler: Çerkez Tavuğu tarifi, Çerkez Tavuğu nasıl hazırlanır, Çerkez Tavuğu nasıl yapılır, Çerkez Tavuğu yemek tarifi, Çerkez Tavuğu yapılışı