Sebzeli Tavuklu Pilav

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2bardak pirinç, 2,5bardak tavuk suyu, 250gr kuşbaşı tavuk eti, 1adet soğan, 1adet domates, 4adet yeşilbiber, ½ fincan sıvıyağ, ½ limon




HAZIRLANIŞI

Pirinci yıkayıp limonlu suda ıslatın. Tavuk etlerini haşlayın. Pilavı tavuk suyuyla pişirerek bir kenara ayırın. Sebzeleri doğrayın. Haşladığınız etleri, kavurduğunuz sebzelerle birleştirin. 5dk daha kavurun. Bu sosu pilavı servis ederken üzerine yayın.

Anahtar Kelimeler: Sebzeli Tavuklu Pilav tarifi, Sebzeli Tavuklu Pilav nasıl hazırlanır, Sebzeli Tavuklu Pilav nasıl yapılır, Sebzeli Tavuklu Pilav yemek tarifi, Sebzeli Tavuklu Pilav yapılışı