Ispanak Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

½ kg ıspanak, 1,5 bardak süt, 1adet soğan, 1adet yumurta, 3kaşık un, ½ çay bardağı sıvıyağ, 5bardak su, ½ limon, tuz




HAZIRLANIŞI

Ispanakları yıkayıp doğrayın. Yağı kızdırın, soğanı kavurun ıspanağı ekleyin. Önce unu katın sonra suyunu katın ve kaynatın. Yumurta, limon suyu ve sütü çırpın. Bu karışımı çorbaya azar azar yedirin. Bir miktar daha kaynatarak altını kapatın. Ilındığında servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Ispanak Çorbası tarifi, Ispanak Çorbası nasıl hazırlanır, Ispanak Çorbası nasıl yapılır, Ispanak Çorbası yemek tarifi, Ispanak Çorbası yapılışı