Ispanak Turtası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

½ kg ıspanak, 4adet patates, 1,5bardak süt, 100gr margarin, 3adet yumurta, 200gr rendelenmiş kaşar peyniri, tuz-karabiber




HAZIRLANIŞI

Patatesleri haşlayın soğuyunca rendeleyin. Ispanağı yıkayıp doğrayın. Bir tencere içinde margarini eritin; patatesi ve sütü katıp pişirin. Ocaktan indirirken içine yumurta, ıspanak ve peyniri ilave edin. Baharatını katın. Yağlanmış payrex kaba koyun ve 170derecede pişirin.

Anahtar Kelimeler: Ispanak Turtası tarifi, Ispanak Turtası nasıl hazırlanır, Ispanak Turtası nasıl yapılır, Ispanak Turtası yemek tarifi, Ispanak Turtası yapılışı