Ispanak Turtası
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
½ kg ıspanak, 4adet patates, 1,5bardak süt, 100gr margarin, 3adet yumurta, 200gr rendelenmiş kaşar peyniri, tuz-karabiber
HAZIRLANIŞI
Patatesleri haşlayın soğuyunca rendeleyin. Ispanağı yıkayıp doğrayın. Bir tencere içinde margarini eritin; patatesi ve sütü katıp pişirin. Ocaktan indirirken içine yumurta, ıspanak ve peyniri ilave edin. Baharatını katın. Yağlanmış payrex kaba koyun ve 170derecede pişirin.
Anahtar Kelimeler: Ispanak Turtası tarifi, Ispanak Turtası nasıl hazırlanır, Ispanak Turtası nasıl yapılır, Ispanak Turtası yemek tarifi, Ispanak Turtası yapılışı