Soslu Piliç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4adet piliç göğsü, 2adet domates, 2adet çarliston biber, 3diş sarımsak, limon, tuz-karabiber




HAZIRLANIŞI

Her pilici yıkayıp baharatlayın ve ayrı ayrı alüminyum folyo içine alın. Sarımsakları ince ince kıyın. Domates ve biberi doğrayın. Tavuklara paylaştırın. Üzerlerine limon sıkarak ağızlarını kapatın. 160derecelik ısıda fırında pişirin.

Anahtar Kelimeler: Soslu Piliç tarifi, Soslu Piliç nasıl hazırlanır, Soslu Piliç nasıl yapılır, Soslu Piliç yemek tarifi, Soslu Piliç yapılışı