Yoğurtlu Börülce

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg börülce, 2bardak yoğurt, 3diş sarımsak, 2dilim bayat ekmek, 1tatlı kaşığı domates salatası, 3kaşık zeytinyağı, tuz




HAZIRLANIŞI

Börülceleri ayıklayıp tuzlu suda haşlayın. Bayat ekmek dilimlerini ufalayın, sarımsağı dövün, bunları yoğurt ve 2kaşık zeytinyağıyla karıştırın. Börülceleri süzün servis tabağına alın. Üzerine yoğurtlu karışımı dökün. En sona kalan yağda salçayı kızdırarak yemeğin üzerine dökün.

Anahtar Kelimeler: Yoğurtlu Börülce tarifi, Yoğurtlu Börülce nasıl hazırlanır, Yoğurtlu Börülce nasıl yapılır, Yoğurtlu Börülce yemek tarifi, Yoğurtlu Börülce yapılışı