Köfte Paçası
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
½ kg kıyma, 1çay bardağı un, 1çay bardağı sıvıyağ, 2su bardağı yoğurt, 1tatlı kaşığı tereyağı, tuz-karabiber, kırmızı pul biber
HAZIRLANIŞI
Kıymaya tuz, karabiber katarak yoğurun ceviz büyüklüğünde köfte yapın. Her tarafına un serpin, yağda kızartın. Servis tabağına alarak üzerlerine yoğurt dökün. Tereyağını kızdırın kırmızı pul biber serpin kızartıp ardından yoğurtlu köftelerin üzerine dökün. Sıcak olarak servis edilir.
Anahtar Kelimeler: Köfte Paçası tarifi, Köfte Paçası nasıl hazırlanır, Köfte Paçası nasıl yapılır, Köfte Paçası yemek tarifi, Köfte Paçası yapılışı