Sucuklu Buğday Yemeği

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

20 dilim sucuk, 3adet soğan, 2bardak aşurelik buğday, 3bardak sıcak su, tuz-karabiber, kırmızıbiber




HAZIRLANIŞI

Buğdayı geceden ıslatın, ertesi gün haşlayın. Sonra süzüp bir kaba ayırın. Soğanı yağda kavurun, sucuğu ekleyip örseleyin ve buğdayı katın. Baharatını serperek sıcak suyu dökün. Suyunu çekene kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Sucuklu Buğday Yemeği tarifi, Sucuklu Buğday Yemeği nasıl hazırlanır, Sucuklu Buğday Yemeği nasıl yapılır, Sucuklu Buğday Yemeği yemek tarifi, Sucuklu Buğday Yemeği yapılışı