Kabak Çorbası
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
4adet kabak, 2bardak süt, 1lt et suyu, 5kaşık sıvıyağ, 1adet yumurta, 1bardak yoğurt, 1demet dereotu, tuz-karabiber
HAZIRLANIŞI
Et suyunu hazırlayın. Kabakları yıkayın küp küp doğrayın, yağda kavurun. Süt ve et suyunu ekleyin. Baharatını ekleyin kaynasın.
Yumurta, yoğurt, dereotunu karıştırarak çırpın. Bu karışımı kaynayan çorbaya ilave edin. Servise hazırdır
Anahtar Kelimeler: Kabak Çorbası tarifi, Kabak Çorbası nasıl hazırlanır, Kabak Çorbası nasıl yapılır, Kabak Çorbası yemek tarifi, Kabak Çorbası yapılışı