Üzümlü Kayısı Hoşafı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

30adet kuru kayısı, 1çay bardağı kuru üzüm, 5bardak su, 2bardak şeker, ½ limon




HAZIRLANIŞI

kayısıları akşamdan ıslatın. Ertesi güne bir tencere içine alın suyu, şekeri, limonu ve kuru üzümü ekleyip orta ateşte üzümler şişene kadar kaynatın

Anahtar Kelimeler: Üzümlü Kayısı Hoşafı tarifi, Üzümlü Kayısı Hoşafı nasıl hazırlanır, Üzümlü Kayısı Hoşafı nasıl yapılır, Üzümlü Kayısı Hoşafı yemek tarifi, Üzümlü Kayısı Hoşafı yapılışı