Zeytinyağlı Taze Fasulye

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg fasulye, 2adet soğan, 2adet domates, 2fincan zeytinyağı, 2bardak sıcak su, 2tatlı kaşığı toz şeker




HAZIRLANIŞI

Fasulyeleri ayıklayıp uzunlamasına ikiye bölün ve yıkayın. Soğanları yarım ay, domatesleri ise hakla şeklinde doğrayın. Geniş bir tencere içine 1fincan zeytinyağı döküp soğanı ve fasulyeyi aktarıp örseleyin. Domates dilimlerini dizin üzerine şeker serpin. Kalan yağı suyla beraber ilave edin. Kapağını kapatın ve kısık ateşte yarım saat pişirin.

Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Taze Fasulye tarifi, Zeytinyağlı Taze Fasulye nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Taze Fasulye nasıl yapılır, Zeytinyağlı Taze Fasulye yemek tarifi, Zeytinyağlı Taze Fasulye yapılışı