Çerkez Tavuğu

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1bütün tavuk, 2dilim ekmek içi, 1su bardağı ceviz içi, 2diş sarımsak, 1kaşık sıvıyağ, 1tatlı kaşığı kırmızı pul biber, tuz




HAZIRLANIŞI

Tavuğu haşlayıp derisini ayırın etini didin. Mutfak robotu içine ekmek içini ve ceviz içini sarımsaklarla beraber atıp kıydırın. Bir bardak tavuk suyuyla karıştırın. Bu harcı tavuk etinin üzerine döküp iyice yedirin. Yağı kızdırın, üzerine kırmızıbiber serpin servis ederken yemeğin üzerine dökün.

Anahtar Kelimeler: Çerkez Tavuğu tarifi, Çerkez Tavuğu nasıl hazırlanır, Çerkez Tavuğu nasıl yapılır, Çerkez Tavuğu yemek tarifi, Çerkez Tavuğu yapılışı