Ispanak Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

½ kg ıspanak, 2adet soğan, 5kaşık sıvıyağ, 1,5lt et suyu(tablet), 2diş sarımsak, 1adet yumurta, 1,5 bardak yoğurt, 2kaşık un, 1adet limon, 2kaşık margarin, biber salçası




HAZIRLANIŞI

Et suyunu hazırlayın. Soğan ve sarımsağı doğrayın. Ispanağı yıkayıp doğrayın, kullanacağınız tencere içine yağı döküp soğan ve sarımsağı kavurun. Ispanağı ilave ederek örseleyin hemen arkasından et suyunu katıp kaynamaya bırakın.
Yumurtaya un limon ve yoğurdu katıp iyice çırpın. Kaynayan ıspanağı derin bir servis kabına alın ve üzerine karışımı döküp karıştırın. Servis ederken de margarinde erittiğiniz biber salçasını dökün.

Anahtar Kelimeler: Ispanak Çorbası tarifi, Ispanak Çorbası nasıl hazırlanır, Ispanak Çorbası nasıl yapılır, Ispanak Çorbası yemek tarifi, Ispanak Çorbası yapılışı