Hubbe

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

½ kg kuşbaşı, 2adet patlıcan, 1adet soğan, 1adet domates, yeşilbiber, 2bardak pirinç




HAZIRLANIŞI

Bütün sebzeleri doğrayın. Patlıcanları uzunlamasına doğrayarak kızartın. Eti; soğanıyla domatesiyle biberiyle kavurun. Eti ayırıp dibindeki yağ ile pilavı pişirin. Etin üzerine patlıcanları dizin onun üzerine de pilavı dökün.

Anahtar Kelimeler: Hubbe tarifi, Hubbe nasıl hazırlanır, Hubbe nasıl yapılır, Hubbe yemek tarifi, Hubbe yapılışı