Yufka Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2adet yufka, 100gr dövülmüş ceviz, 100gr kuru üzüm, 2adet elma, 2kaşık şeker, tarçın, pudra şekeri




HAZIRLANIŞI

Elmaları rendeleyin. Üzüm, tarçın, ceviz ve şeker ile karıştırın. Yufkaları dört parmak eninde uzun parçalar halinde kesin. İçine harçtan dökerek sarın. Kızgın yağda kızartın. Servis tabağına alarak pudra şekeri serpin.

Anahtar Kelimeler: Yufka Tatlısı tarifi, Yufka Tatlısı nasıl hazırlanır, Yufka Tatlısı nasıl yapılır, Yufka Tatlısı yemek tarifi, Yufka Tatlısı yapılışı