Acı İşkembe

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

işkembe, 3adet soğan, 5diş sarımsak, 1kaşık biber salçası, sıvıyağ




HAZIRLANIŞI

işkembeyi kareler halinde doğrayın ve haşlayın. Soğan ve sarımsağı yağda kavurun salçasını katın. Haşladığınız işkembeyi de süzüp soğana ilave edin. 1bardak su katın ve pişmeye bırakın. Soğuk olarak servis edilir.

Anahtar Kelimeler: Acı İşkembe tarifi, Acı İşkembe nasıl hazırlanır, Acı İşkembe nasıl yapılır, Acı İşkembe yemek tarifi, Acı İşkembe yapılışı