Meyve Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

100gr margarin, ½ bardak şeker, ½ bardak un, 1kaşık tarçın, 3adet elma, 1adet muz, kremşanti, süt




HAZIRLANIŞI

Meyveleri doğrayın ve payrex kap içine koyun.(elmaların kabuklarını soyun) Un, şeker ve tarçını üzerine serpin. Margarini ufak parçalara ayrıştırıp meyvelerin aralarına ekleyin.160derecede 30dk pişirin. Kremşantiyi hazırlayın meyveler soğuyunca üzerine dökün.

Anahtar Kelimeler: Meyve Tatlısı tarifi, Meyve Tatlısı nasıl hazırlanır, Meyve Tatlısı nasıl yapılır, Meyve Tatlısı yemek tarifi, Meyve Tatlısı yapılışı